Door de snelle ontwikkelingen in de digitale wereld is de kans groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Op dat moment heeft u een consultant nodig die u weer op weg helpt.

Met mijn jarenlange ervaring in de online-marketingwereld help ik u graag bij uw online-marketingvragen, deel ik mijn ideeën en zorgen wij samen voor maximaal rendement.

Kennis van zaken

Sinds 2009 ben ik actief als consultant voor MKB en grootbedrijven. Ik kan bogen op brede theoretische kennis en praktijkervaring op het gebied van social-mediamarketing, online-marketing, mediapsychologie, sociologie en neuromarketing. Door mijn ervaring in MKB en grootbedrijven ken ik de problemen die bedrijven tegenkomen. Samen lossen we uw online-marketingvragen op.

Consultancy op maat

Omdat geen bedrijf gelijk is, starten we ieder consultancytraject met een inventarisatiegesprek. Alleen zo kan ik u van de juiste kennis voorzien, waarmee u na het traject weer zelf aan de slag kunt.

Brede kennis

Dagelijks vergroot ik op diverse manieren mijn kennis op het gebied van social-mediamarketing, online-marketing, mediapsychologie, sociologie en neuromarketing. Door deze brede kennis kunt u mij dan ook inhuren als consultant op verschillende vlakken. Twijfelt u of ik u daadwerkelijk kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op.