“Als marketing mentor help ik bedrijven om de juiste keuzes te maken. Op basis van die keuzes leggen zij waardevolle verbindingen met hun doelgroep, via de best mogelijke kanalen. Dat geeft grip op marketing én zorgt voor terugkerende klanten.”

Vergroten van online succes

Ruim acht jaar geleden begon mijn fascinatie voor online marketing. Toen al bood het heel veel mogelijkheden om informatie te delen en te vinden. Inmiddels is er een overkill aan mogelijkheden, kanalen en activiteiten, waardoor overzicht en grip op marketing voor veel bedrijven al snel verloren gaan. Dat is hoogstwaarschijnlijk ook de reden waarom je op deze site bent uitgekomen: je zoekt hulp bij het vergroten van jouw online succes.

Guiding online success

Als online marketing mentor ga ik dagelijks de uitdaging aan om bedrijven te adviseren en ondersteunen op het gebied van marketing. Door trainingen, 1-1-begeleiding en strategisch advies zorg ik voor een aanpak die past bij jouw uitdaging. Mijn aanpak kenmerkt zich door pragmatiek, duidelijke taal en een onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar verbetering en succes.

Mijn visie:

Ik vind dat online marketing begrijpbaar en logisch moet zijn. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in de wereld van online marketing. Helaas worden modellen regelmatig als ‘one size fits all’ aangeboden en worden bedrijven vaak afhankelijk gemaakt van consultants of investeren te snel in korte termijn oplossingen. Dit kost niet alleen geld, maar zorgt er ook voor dat bedrijven op de lange termijn hun eigen online succes in de weg zitten.

Omdat online marketing steeds vaker de manier voor bedrijven is om verbinding te maken met klanten is het voor hen van belang om hier zelf grip op te krijgen, zodat ze niet afhankelijk zijn en op een waardevolle manier verbinding kunnen maken met hun klanten. Daarom geloof ik in een mentor-aanpak: kennis overdragen en waar nodig ondersteunen om doelstellingen te bereiken. Guiding online success!