Bent u op zoek naar een Marketing bureau in Twente? Wouter Kleinsman staat graag voor u klaar.

Wouter Kleinsman

Mijn naam is Wouter Kleinsman en sinds 2011 ben ik zelfstandig ondernemer met een passie voor online marketing, online marketing, mediapsychologie en hoe mensen zich bewegen via het web. In mijn vroege jaren had ik al een voorliefde voor online marketing en om mijn kennis te vergroten nam ik deel aan congressen, internationale trainingen en las vele boeken.

Online marketing marketeer

Als online marketing marketeer ben ik dagelijks bezig met het uitzetten van online strategieën (customer journeys) en het trainen en inspireren van medewerkers. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van de online marketing strategieën. Mijn opdrachtgevers zien mij als hun externe online marketing marketeer die dagelijks met ze meedenkt bij het opzetten van doelgerichte campagnes, deze uitvoert, optimaliseert en analyseert. Verschillende termen en werkzaamheden zijn dan ook het opzetten van: online strategie & customer journey, online-marketingcampagnes, social-mediacampagnes en online en social advertising. De voorkeur van mijn huidige opdrachtgevers en tevens die van mijzelf is een samenwerking op lange termijn.

Hoe

Wouter Kleinsman ondersteunt en traint bedrijven op het gebied van social-mediamarketing, online marketing en mediapsychologie. Door de snelle ontwikkeling in de digitale wereld wordt het voor uw bedrijf steeds lastiger om uw doelgroep te bereiken. Neem contact op met Wouter Kleinsman, het online marketing bureau in Twente. Wouter helpt u bij het vinden van uw doelgroep, deze te verstaan, aan te spreken en te beïnvloeden.