Uw doelgroep online bereiken en aanspreken kan via verschillende platformen. Als u gebruikmaakt van de online adverteren mogelijkheden komt u snel én doelgericht in contact met uw doelgroep.

Met mijn jarenlange ervaring in de online-marketingwereld help ik u hier graag bij.

Zoekmachine-adverteren

Ruim vijftig procent van de Nederlandse internetgebruikers voert dagelijks zoekopdrachten via zoekmachines uit. Hoe zorgt u ervoor dat u beter gevonden wordt dan uw concurrent?

Ik kan u helpen bij het inrichten en beheren van uw online adverteren SEA campagne. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we uw doelstellingen in kaart en we kijken hoe de inzet van zoekmachine-advertenties bijdraagt aan het behalen daarvan. Door mijn partnership met Google en Googlecertificering, kunt u vertrouwen op een succesvolle online adverteren samenwerking.

Remarketing

Wanneer u bezoekers trekt op uw website, wilt u ze vaak verleiden tot een bepaalde actie. Als iemand uw website bezoekt, zal hij of zij echter niet direct het door u gewenste resultaat laten zien. Het is van belang dat u de bezoeker terug laat komen op uw site. Maar hoe pakt u dat aan?

Ik kan u hierbij helpen door het opzetten van online adverteren remarketingcampagnes. Zo’n campagne zorgt ervoor dat de bezoekers die eerder op uw website waren weer terugkomen door middel van advertentiebanners. Hierdoor vergroot u de kans dat de bezoeker alsnog zal converteren.