Actief en doelgericht aan de slag gaan met social-media- en online-marketing vraagt om een zeker kennisniveau. Een incompanytraining helpt om gezamenlijk te starten op hetzelfde niveau, zodat u en uw medewerkers daarna zelfstandig de online activiteiten op kunnen pakken.

Met mijn jarenlange ervaring in de online-marketingwereld help ik u graag, deel ik mijn ideeën en zorgen wij samen voor maximaal rendement.

Kennis van zaken

Sinds 2009 ben ik actief als incompanytrainer voor MKB en grootbedrijven. Ik kan bogen op brede theoretische kennis en praktijkervaring op het gebied van social-mediamarketing, online-marketing, mediapsychologie, sociologie en neuromarketing. Door mijn ervaring ken ik de valkuilen, waardoor ik u en uw medewerkers gericht kan trainen.

Incompanytrainingen op maat

Omdat geen bedrijf gelijk is, starten we met een inventarisatiegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar de huidige situatie en bepalen we hoe de training wordt ingestoken. Zo zorgen we er samen voor dat u en uw medewerkers de juiste kennis krijgen om na de training zelf aan de slag te gaan.

Brede kennis

Dagelijks vergroot ik op diverse manieren mijn kennis op marketinggebied, mediapsychologie en sociologie. Door deze brede kennis kunt u mij dan ook inhuren als incompanytrainer op verschillende vlakken. Twijfelt u of ik u daadwerkelijk kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op.