Als organisator van een evenement wilt u bezoekers boeien. Een dagvoorzitter met kennis van zaken die de aandacht van het publiek weet te vangen en vast te houden, speelt daar een belangrijke rol in. Een dagvoorzitter die het publiek inspireert en activeert, zorgt ervoor dat de bezoekers binnen hun netwerk vol enthousiasme over uw evenement vertellen. 

U zoekt zo’n dagvoorzitter? Maak eens kennis met Wouter Kleinsman.

Kennis van zaken

Sinds 2009 ben ik actief als spreker tijdens congressen, business-meetings en andere evenementen. Ik kan bogen op brede theoretische kennis én praktijkervaring op het gebied van social-mediamarketing, online-marketing, mediapsychologie, sociologie en neuromarketing. Door mijn ervaring in het MKB en grootbedrijven ken ik de problemen die bedrijven tegenkomen. Daardoor kan ik me uitstekend in het publiek verplaatsen.

Presentaties op maat

De digitale wereld verandert snel en vandaag is de presentatie van gisteren alweer verouderd. Door dagelijks kennis te vergaren, maak ik actuele presentaties die passen bij uw event en die ervoor zorgen dat de bezoekers geïnspireerd en geactiveerd worden.

Brede kennis

Dagelijks vergroot ik op diverse manieren mijn kennis op het gebied van social-mediamarketing, online-marketing, mediapsychologie, sociologie en neuromarketing. Door deze brede kennis kunt u mij dan ook boeken voor verschillende onderwerpen en bijeenkomsten. Twijfelt u of ik u daadwerkelijk kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op.