Als school wilt u het beste voor uw studenten. Een gastdocent met kennis van zaken die de aandacht van zijn toehoorders weet te vangen en vast te houden, speelt daarbij een belangrijke rol. Een gastdocent die uw studenten inspireert en activeert, zorgt ervoor dat hun kennis toeneemt waardoor ze nog beter in hun vak worden. U zoekt zo’n gastdocent? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Kennis van zaken

Sinds 2009 ben ik actief als spreker tijdens schoolcolleges, congressen, business-meetings en andere evenementen. Scholen kiezen vaak voor mij vanwege mijn kennis van zaken, maar ook vanwege mijn geduld en mijn passie voor het helpen van studenten en ondernemers. Ik heb niet alleen brede theoretische kennis, door mijn praktijkervaring in MKB en grootbedrijven ken ik de problemen die bedrijven tegenkomen. Door deze praktijkkennis zijn mijn presentaties interessant voor studenten omdat zij aan de hand van de presentatie zelf aan de slag kunnen gaan.

Presentaties op maat

De digitale wereld verandert snel en vandaag is de presentatie van gisteren alweer verouderd. Wanneer u voor mij kiest, dan kiest u voor een gastdocent die dagelijks bezig is met het ontwikkelen van zijn kennis, presentaties op maat maakt voor uw gastcollege en ervoor zorgt dat de studenten geïnspireerd en geactiveerd worden door het delen van kennis die zij snel in de praktijk kunnen brengen.

Brede kennis

Dagelijks vergroot ik op diverse manieren mijn kennis op het gebied van social-mediamarketing, online-marketing, mediapsychologie, sociologie en neuromarketing. Door deze brede kennis kunt u mij dan ook boeken voor verschillende onderwerpen en gastcolleges. Wilt u zeker weten of ik bij uw gastcollege en het onderwerp pas? Neem dan gerust contact met mij op.