Uw doelgroep online bereiken en aanspreken kan via verschillende platformen. Als u gebruikmaakt van de online adverteren mogelijkheden komt u snel én doelgericht in contact met uw doelgroep.

Met mijn jarenlange ervaring in de online-marketingwereld help ik u hier graag bij als online-marketingbureau in de omgeving van Enschede.

Zoekmachine-adverteren

Ruim vijftig procent van de Nederlandse internetgebruikers voert dagelijks zoekopdrachten via zoekmachines uit. Hoe zorgt u ervoor dat u beter gevonden wordt dan uw concurrent?

Ik kan u helpen bij het inrichten en beheren van uw online adverteren SEA campagne. Tijdens een kennismakingsgesprek in de omgeving van Enschede of omstreken met betrekking tot online adverteren, brengen we uw doelstellingen in kaart en we kijken hoe de inzet van zoekmachine-advertenties bijdraagt aan het behalen daarvan. Door mijn partnership met Google en Googlecertificering, kunt u vertrouwen op een succesvolle online adverteren samenwerking in de omgeving van Enschede.

Remarketing

Wanneer u bezoekers trekt op uw website, wilt u ze vaak verleiden tot een bepaalde actie. Als iemand uw website bezoekt, zal hij of zij echter niet direct het door u gewenste resultaat laten zien. Het is van belang dat u de bezoeker terug laat komen op uw site. Maar hoe pakt u dat aan?

Ik kan u hierbij helpen door het opzetten van online adverteren remarketingcampagnes. Zo’n campagne zorgt ervoor dat de bezoekers die eerder op uw website waren weer terugkomen door middel van advertentiebanners. Hierdoor vergroot u de kans dat de bezoeker alsnog zal converteren.