Uw doelgroep online bereiken en aanspreken kan via verschillende social-mediakanalen. Als u gebruikmaakt van de advertentiemogelijkheden komt u snel én doelgericht in contact met uw doelgroep.

Met mijn jarenlange ervaring in de social-mediamarketingwereld help ik u hier graag bij.

Facebookadvertenties

Met meer dan 9,2 miljoen Nederlandse gebruikers is Facebook één van de meest populaire social-mediakanalen waar uw doelgroep gebruik van maakt. Wanneer u in contact wilt komen met deze doelgroep is het van belang dat u hun aandacht wint voordat één van uw concurrenten dat doet. Maar hoe pakt u dat aan?

Ik kan u helpen bij het opzetten en beheren van uw Facebookadvertenties die helpen bij het behalen van uw doelstellingen die wij tijdens ons kennismakingsgesprek vaststellen. De mogelijkheden van adverteren via Facebook zijn zeer uitgebreid en daardoor ook complex. Door mijn jarenlange ervaring als Facebookadverteerder ben ik bekend met verschillende doelgroepen en het winnen van hun aandacht.

Twitteradvertenties

Twitter is een kanaal dat door veel bedrijven wordt onderschat. Maar met meer dan 2,6 miljoen Nederlandse gebruikers kan Twitter voor uw bedrijf een interessant kanaal zijn om in te zetten. Wanneer u op een snelle manier in contact wilt komen met uw doelgroep, kunt u gebruikmaken van Twitteradvertenties. Maar weet u hoe u dat aanpakt?

Ik kan u helpen bij het opzetten en beheren van uw advertenties. Tijdens ons kennismakingsgesprek luister ik goed naar wat uw doelstellingen zijn en daar laat ik uw Twitteradvertenties op aansluiten.

LinkedInadvertenties

Met meer dan 4,3 miljoen Nederlandse gebruikers is LinkedIn het grootste business-to-businessnetwerk in Nederland. Wanneer u zich op de zakelijke markt richt en u op een snelle manier onder de aandacht wilt komen van uw doelgroep, is het inzetten van LinkedInadvertenties een slimme keuze.

Met mijn jarenlange ervaring als strateeg kan ik u helpen bij het opzetten en beheren van uw LinkedInadvertenties. Tijdens ons kennismakingsgesprek luister ik goed naar wat uw doelstellingen zijn en daar laat ik uw LinkedInadvertenties op aansluiten.